Η εταιρεία μας!

Η εισαγωγική ΚΟΥΡΟΥ Κ.& ΣΙΑ Ε.Ε. με ΑΦΜ 999912714 και ΑΡΙΘΜΟ ΓΕΜΗ 20871030000 είναι ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου και του στρώματος.

Με έξι φυσικά καταστήματα σε Καβάλα, Δράμα, Σέρρες και Ορεστιάδα και δύο ηλεκτρονικά καταστήματα η εταιρεία προσφέρει πλούσια γκάμα επίπλων με άριστη σχέση ποιότητας τιμής και διαχρονική αξία.

Με σχεδόν 20 έτη εμπειρίας στο χώρο του επίπλου και την πώληση δημοφιλών σημάτων, όπως αυτό της ISTIKBAL, για το οποίο η ΚΟΥΡΟΣ αποτελεί και επίσημο αντιπρόσωπο στην Ελλάδα, η εταιρεία μας προχώρησε και στον χώρο της κουζίνας με τη δημιουργία του νέου κεντρικού καταστήματος της στην Καβάλα, “Casa di Kouros”.

Στο Casa di Kouros θα βρείτε μία πληθώρα επίπλων για κάθε μικρή και μεγάλη γωνιά του σπιτιού σας, είτε αποφασίσετε να ψωνίσετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, είτε επισκεφτείτε το φυσικό! Ακολουθώντας πιστά τις τάσεις σε ότι αφορά τον σχεδιασμό  επίπλων , σας προτείνουμε μοντέρνα και κλασικά κομμάτια αλλά, πάνω απ’ όλα λειτουργικά και διαχρονικά έπιπλα.

Οι άνθρωποι της ΚΟΥΡΟΥ Κ. &ΣΙΑ Ε.Ε. φροντίζουν καθημερινά για τη διατήρηση της μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες και τους συνεργάτες της αλλά και την αξιοπιστία της εταιρείας προσφέροντας προϊόντα που φέρουν όλα τα ευρωπαϊκά πιστοποιητικά ποιότητας καθώς και για τη χρήση αβλαβών υλικών σύμφωνα με τις οδηγίες της ευρωπαϊκής ένωσης.

Η εταιρεία μας προμηθεύει, επιπλέον επαγγελματικούς χώρους και ξενοδοχεία.

Μέγεθος γραμματοσειράς
Χρώμα υποβάθρου