Η εταιρεία μας!

Η εισαγωγική ΚΟΥΡΟΥ Κ.& ΣΙΑ Ε.Ε. με ΑΦΜ 999912714 και ΑΡΙΘΜΟ ΓΕΜΗ 20871030000 είναι ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου και του στρώματος.

Με πρότυπο φυσικό κατάστημα στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας, το Casa di Kouros με έκθεση επίπλων συνολικής επιφάνειας άνω των 2500 τ.μ. προσφέρει πλούσια γκάμα για την επίπλωση κάθε γωνιάς του σπιτιού με άριστη σχέση ποιότητας/τιμής και διαχρονική αξία.

Στο Casa di Kouros θα βρείτε μία πληθώρα επίπλων, είτε αποφασίσετε να ψωνίσετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, είτε επισκεφτείτε το φυσικό! Ακολουθώντας πιστά τις τάσεις σε ότι αφορά τον σχεδιασμό  επίπλων , σας προτείνουμε μοντέρνα και κλασικά κομμάτια αλλά, πάνω απ’ όλα λειτουργικά και διαχρονικά έπιπλα.

Οι άνθρωποι της ΚΟΥΡΟΥ Κ. &ΣΙΑ Ε.Ε. φροντίζουν καθημερινά για τη διατήρηση της μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες και τους συνεργάτες της αλλά και την αξιοπιστία της εταιρείας προσφέροντας προϊόντα που φέρουν όλα τα ευρωπαϊκά πιστοποιητικά ποιότητας καθώς και για τη χρήση αβλαβών υλικών σύμφωνα με τις οδηγίες της ευρωπαϊκής ένωσης.

Η εταιρεία μας προμηθεύει, επιπλέον επαγγελματικούς χώρους και ξενοδοχεία.

Μέγεθος γραμματοσειράς
Χρώμα υποβάθρου