Επιστροφές

Δικαίωμα επιστροφήςΈχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ένα προϊόν το οποίο έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Οι επιστροφές γίνονται δεκτές εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία πώλησης των προϊόντων και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε με πλήρη και άθικτη συσκευασία μαζί με όλα τα συνοδευτικά έγγραφα του προϊόντος που επιλέξατε (π.χ. Δελτίο Αποστολής – Τιμολόγιο, Απόδειξη Λιανικής κ.ο.κ.). Προκειμένου να αποφευχθεί και η δική σας ταλαιπωρία, παρακαλούμε όπως ελέγχετε κατά την παράδοση των προϊόντων την κατάστασή τους, τη συσκευασία τους καθώς και το είδος τους προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν ελαττώματα. Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων που είναι ελαττωματικά ή διαφορετικά από εκείνα που παραγγείλατε, η εταιρεία μας αναλαμβάνει την άμεση αντικατάστασή τους χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση. Σε κάθε άλλη περίπτωση επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνεστε με τα μεταφορικά έξοδα. Σε αυτό το σημείο, ενημερώνουμε πως λόγω του φωτισμού του περιβάλλοντα χώρου, η υφή και οι αποχρώσεις των υφασμάτων καθώς και οι αποχρώσεις των επίπλων ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς στην πραγματικότητα από αυτό που αποτυπώνεται  στο φωτογραφικό υλικό που υποστηρίζει το εκάστοτε προϊόν στην παρούσα ιστοσελίδα.Οδηγίες
Πριν από κάθε επιστροφή συνιστάται να αποστείλετε email στο koyros02@otenet.gr ή επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας στα τηλέφωνα: 251-622848 στο λογιστήριο, προκειμένου να δηλώσετε την επιθυμία σας για επιστροφή των προϊόντων σαςΕκτός των δικαιωμάτων που παρέχονται με την πολιτική επιστροφών, αναγνωρίζονται, σε κάθε περίπτωση, όλα τα δικαιώματα που ισχύουν για τους χρήστες από τις ισχύουσες διατάξεις και τους νόμους σχετικά με τη σύμβαση πώλησης, καθώς και οποιοδήποτε δικαίωμα προκύπτει σε σχέση με τους όρους εγγύησης των προϊόντων.Δικαίωμα υπαναχώρησηςΟ Πελάτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από τη συναφθείσα σύμβαση πώλησης, επιστρέφοντας ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στην Εταιρία το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας. Στην περίπτωση αυτή τον Πελάτη επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των επιστρεφόμενων προϊόντων.Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, ο Πελάτης υποχρεούται να ενημερώσει την Εταιρία σχετικά αποστέλλοντας φωτογραφία του προς επιστροφή προϊόντος καθώς και την απόδειξη αγοράς του στην εταιρεία. Εφόσον η υπαναχώρηση ασκείται εντός της ανωτέρω προθεσμίας και με την προϋπόθεση ότι το προϊόν είναι σε άρτια κατάσταση, η Εταιρία θα την αποδέχεται ενημερώνοντας σχετικά τον Πελάτη. Ο Πελάτης υποχρεούται να αποστείλει το προϊόν στην άρτια κατάσταση στην οποία το παρέλαβε χωρίς δηλαδή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία του και χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος.Έντυπο επιστροφήςΜπορείς να ασκήσεις το δικαίωμα υπαναχώρησης από τη σύμβαση αγοράς και επιστροφής των προϊόντων χρησιμοποιώντας το online Έντυπο επιστροφήςΜπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις το παρόν έντυπο ΦΟΡΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας το μέσω ταχυδρομείου στη διεύθυνση: 12ο χιλ. Καβάλας – ΔράμαςΓια να προχωρήσουμε στην επιστροφή των χρημάτων σου θα πρέπει να μας επιστρέψεις τα προϊόντα τηρώντας πλήρως τις προϋποθέσεις που αναγράφονται στην Πολιτική Επιστροφών μας και αποστέλλοντας το πακέτο με τον ταχυμεταφορέα που υποδεικνύει η ISTIKBAL KOUROS, ή με κάποιον άλλο ταχυμεταφορέα της επιλογής σου, στην ακόλουθη διεύθυνση:Έντυπο υπαναχώρησης (Παρακαλούμε συμπλήρωσε και στείλε μας το παρόν έντυπο μόνο στην περίπτωση που επιθυμείς να υπαναχωρήσεις από τη σύμβαση αγοράς)Παραλήπτης: ΚΟΥΡΟΥ Κ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.

12ο χιλ. ΚΑΒΑΛΑΣ – ΔΡΑΜΑΣ

ΤΚ. 64003 ΚΡΙΝΗΔΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Τηλ. 2510 622848
Με το παρόν έντυπο δηλώνω ότι υπαναχωρώ από τη σύμβαση αγοράς των ακόλουθων προϊόντων:Η παραγγελία έγινε στις :Παραλήφθηκε στις :Αριθμός παραγγελίας :Όνομα και επίθετο:Διεύθυνση email που δηλώθηκε στον λογαριασμό από τον οποίο πραγματοποιήθηκε η παραγγελία:

Μέγεθος γραμματοσειράς
Χρώμα υποβάθρου